Exclusieve kettingen

We hebben een zeer mooie en ruime collectie Gemstone Kettingen. Mooie grote edelstenen van super kwaliteit aan een mooie 50cm slangenketting in luxe verpakking. Iedere ketting is uniek! Hangeroogje en ketting zijn van anti allergisch edelmetaal. Hieronder een aantal afbeeldingen.

Labradoriet is de beschermsteen bij uitstek! Maakt rustig en geconcentreerd, helpt het hoofd koel en helder te houden in stressvolle omgevingen. Beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf, zoals negatieve energie, negatieve mensen, mensen die energie zuigen, overprikkeling, geeft licht en warmte en leert je voor jezelf opkomen. Helpt ook goed tegen stress en burn-out door jou je grenzen beter te laten bewaken. Vergroot geestelijke kracht. Beschermt de aura. In drie verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

Malachiet is een krachtig werkende steen. Beschermt tegen straling, vervuiling, ongevallen en andere bronnen van negatieve energie en gevaar. Brengt emotionele balans en stabiliteit en maakt weerbaarder. Versterkt het hart en de bloedsomloop. En versterkt de wanden van de bloedvaten. Werkt bloeddrukverlagend. Vergroot je gevoel voor schoonheid. Maakt tevreden, geduldig en vergroot je invoelingsvermogen. Helpt gevoelens als jaloezie en afgunst verminderen.

Aquamarijn werkt kalmerend en verkoelend maar maakt ook scherp en doelgericht. Brengt lichaam en geest in balans en bevordert een ontspannen en opgewekte houding. Brengt troost bij verlies van geliefden of geliefde voorwerpen. Maakt eerlijk, en geeft compassie en geduld met de medemens. Helpt bij angsten en fobieën. De steen van vriendschap en respect.

Bumblebee jaspis geeft kracht, moed en passie, maakt je assertiever en geeft je uithoudingvermogen. Versterkt de concentratie en maakt je geest helder en creatief. Het is een verwarmende steen en nodigt uit om helemaal eerlijk tegen jezelf te zijn en dromen uit te laten komen. maakt avontuurlijk, enthousiast, positief en geeft motivatie.

Barnsteen bevordert een flexibele, open, spontane en zorgeloze houding en versterkt het vertrouwen in jezelf en gevoel van eigenwaarde. hierdoor vermindert de steen neerslachtigheid, stress, depressi en suïcidaliteit. Werkt reinigend en beschermend. Brengt balans in het (energie) lichaam. Maakt vrolijk, stabiel en weerbaar.

Hemimorfiet helpt spiritueel om je te aarden en om contact te maken met engelen, gidsen en andere dimensies. Werkt beschermend en laat energie weer stromen. Heeft een positieve werking op de algehele gezondheid. Brengt welzijn op alle niveaus. Vult je hele aura met emotionele vrijheid.

Landscape jaspis werkt aardend en beschermend. Helpt je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Maakt strijdlustig, daadkrachtig en volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor 100% voor gaan. Vermindert verlegenheid en angst. Geeft troost en helpt je om op te komen voor jezelf.

Mosagaat rood werkt aardend en stabiliserend. Helpt angsten, stress en zorgen loslaten en helpt je ontspannen. Trekt succes, welvaart en voorspoed aan. Brengt schoonheid en vreugde in het leven en verfrist de ziel.

Abrikoos agaat werkt aardend, stabiliserend, beschermend en troostend. Werkt kalmerend, laat je veilig voelen en zorgt voor zowel geestelijk als emotionele rust en balans. Helpt jezelf accepteren en helpt vertrouwen hebben in jezelf. Ondersteunt bij emotionele pijn, eenzaamheid, stress, piekeren en depressieve gedachten.

*Edelstenen zijn geen geneesmiddel. De geschetste heilzame eigenschappen zijn op geen enkele wijze bedoeld om de diagnose of behandeling door gekwalificeerde therapeut of arts te vervangen. Als u twijfelt over uw gezondheid, raadpleeg dan een arts.