Abalone schelp met Edelstenen

Mooie sets van Abalone schelp gevuld met edelstenen.

Abalone schelp wordt in sommige culturen bij baby’s op de kamer gelegd om bescherming te bieden. De abalone schelp zou eveneens een lang leven kunnen verzorgen en zorgen voor rijkdom en kracht. Brengt creativiteit, inspiratie en een positieve kijk op het leven.

Iedere set bestaat uit: Abalone schelp, houten driepoot om de schelp in te leggen en 100gr edelsteentjes (Barnsteen bevat 50gr edelsteentjes)

Aventurijn trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. De steen stimuleert tolerantie en geduld, maar ook enthousiasme. Helpt om het inlevingsvermogen te laten groeien, net als individualiteit en het bedenken van creatieve ideeën.

Tijgeroog Goud werkt beschermend en aardend en brengt harmonie en balans. Trekt geluk, voorspoed en succes aan. Versterkt het (zelf)vertrouwen, zelfinzicht, moed, doorzettingsvermogen en een gevoel van eigenwaarde.

Amethist is een kwartssoort. Werkt beschermend, zuiverend, ontspannend, brengt harmonie en innerlijke rust. Maakt je hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en de keuzes die je maakt.

Roze kwarts trekt liefde aan, helpt je om lief te hebben en om je open te stellen voor het ontvangen van liefde. Bevordert vergeving, empathie, compassie en tolerantie, naar zowel anderen als je zelf. Hierdoor helpt het van jezelf houden en jezelf accepteren zoals je bent en vermindert het eenzaamheid.

Chalcedoon brengt lichtheid, optimisme en een onbezwaard levensgevoel. Kan bewustheid brengen, door een verbeterde waarneming van gevoelens, behoeften en wensen. Kan ware motivaties achterhalen en veranderen. Blauwe Chalcedoon werkt kalmerend en stress verminderend.

Granaat helder zorgt voor creativiteit en zou helpen bij het verzamelen van moed. Het kan je emoties in balans brengen. Helpt het met je doelen helder te stellen en om hiervoor actie te ondernemen. Geeft kracht en energie, doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen, wilskracht en vitaliteit. Bevordert hoop, optimisme, levensvreugde en overlevingsdrang.

Herkimer Diamant heeft een sterk reinigende werking op de aura maar ook op een fysieke ruimte doordat deze de negatieve straling en energie uit een ruimte filtert. Deze zijn breed inzetbare spirituele instrumenten voor energie werk, healings, droom werk, sjamanistisch werk en meditatie. Helpt ook contact maken met de engelen en andere hogere energieën, andere dimensies en vorige levens. Herkimer Diamant is eigenlijk heel zuivere, gekristalliseerde lichtenergie. Met een hoge vibratie en de werking van andere edelstenen versterkt.

Barnsteen bevordert een flexibele, open, spontane en zorgeloze houding en versterkt het vertrouwen in jezelf en gevoel van eigenwaarde. Vermindert neerslachtigheid, stress, depressie en suïcidaliteit. Heeft energetische en helende eigenschappen. Zuivert en transformeert negatieve of stagnerende energie op energetisch, emotioneel en fysiek niveau. Ook zuivert het je energieveld en zijn omgeving, waardoor het een uitstekende beschermingssteen is.