Ruwe Edelstenen & Fossielen & Mineralen

We zijn ons assortiment edelstenen flink aan het uitbreiden met hele mooie producten. hier een kleine greep uit ons assortiment.

Amethist bevordert harmonie en helderheid van geest. Wordt veel gebruikt om een ongestoorde en verkwikkende nachtrust te bewerkstelligen en hoofdpijn te bestrijden d.m.v. edelsteentherapie. Stimuleert de groei van je spiritualiteit en intuïtie. Maakt wilskrachtig, eerlijk en rechtvaardig. Helpt bij twijfel en keuzestress. Helpt bij verlies en rouw om dit te verwerken. Negatieve gedragspatronen en gewoontes te verbreken door met Amethist te mediteren (loslaten). Vermindert gevoelens van teleurstelling, wanhoop en somberheid. Amethist kan veel hoofdpijnen bestrijden. Helpt bij problemen met inslapen, doorslapen en bij nachtmerries.
Celestien is een krachtige steen die spirituele ontwikkeling, telephatie en helderziendheid bevordert. Het trekt geluk en voorspoed aan en helpt te vertrouwen op je eigen intuïtie. Bevordert de creativiteit en communicatie. Celestien wordt ook wel engelensteen genoemd omdat het contact met engelen en gidsen tijdens dromen of meditatie bevordert. Werkt kalmerend, spierontspannend en pijnstillend. Celestien is een hemelse edelsteen.

Aragoniet werkt aardend en stabiliserend. Helpt je om even pas op de plaats te doen en tot rust te komen bij overstimulatie en stress. Werkt kalmerend bij overgevoeligheid, innerlijke onrust, spanningen en woede. Biedt kracht en ondersteuning en bevordert flexibiliteit, tolerantie, geduld, concentratie, disipline en acceptatie.

Agaat geode is een aardende, stabiliserende steen die krachtig reinigt en voor fysiek, emotioneel en intellectueel evenwicht zorgt. Bevordert de innerlijke rust. Geeft kracht, psychisch gevoel van bescherming, zekerheid en veiligheid. Helpt innerlijke spanningen op te lossen. Tegen invloeden van buitenaf, verwijdert of transformeert negatieve energieën. De steen van acceptatie en zelfvertrouwen die helpt om beter te concentreren. Angsten en fobieën worden minder en helpt vastgeroeste problemen te doorbreken. Beschermt, reinigt en lijnt de chakra’s uit.

Calciet (groen, geel en/of blauw) activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. Werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht en standvastigheid. Geeft hoop en moed. Verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt voor innerlijke rust. Bevordert de concentratie en trekt succes aan. Absorbeert negatieve energie uit een ruimte (regelmatig reinigen).

Hematiet is een sterk aardende, zuiverende en beschermende steen. Het absorbeert negatieve energie en (elektromagnetische) straling, aardstraling en laat dit in de aarde stromen. Is zelfreinigend en wordt veel gebruikt om edelstenen te reinigen. Zuivert en stabiliseert de aura en chakra’s en brengt hierdoor balans. Brengt lichaam, geest en ziel in harmonie met elkaar. Geeft zelfvertrouwen, kracht en moed. Maakt wilskrachtig. Helpt om verslavingen en dwangmatige handelingen te leren loslaten. Geeft warmte en energie, maakt dynamisch en levenslustig.

Peacock pyriet (Chalco pyriet) is veelkleurig en kan de 7 hoofdchakra’s, de aura’s en energiebanen van het lichaam stimuleren. Geeft zelfvertrouwen en brengt geluk. Tijdens meditatie geeft deze inzichten op spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Helpt bij het interpreteren van beelden die je ziet tijdens meditatie of dromen. Beschermsteen tegen negatieve invloeden en energieën. Werkt aardend en geeft goede geestelijke balans. Heeft een sterk kalmerend effect en beschermt tegen jaloezie. Bij depressie en somberheid geeft deze meer kleur en vreugde aan het leven.

Pyriet is een sterk aardende steen die je met beide voeten op de grond zet. Maakt open, eerlijk, evenwichtig, opgewekt en vitaal, versterkt je innerlijke wijsheid en zelfvertrouwen. Het mineraal helpt je jezelf te aanvaarden zoals je bent. Geeft zelfkennis en mentale kracht die nodig is patronen te doorbreken. Geeft tevredenheid.

Geode Bol Bergkristal versterkt de werking van andere stenen. Werkt zuiverend en beschermt de aura tegen straling. Reinigt de chakra’s en brengt ze ook weer in balans. Reguleert de energiestroom en geeft vitaliteit. Verlicht je van angsten. Tegen negatieve aardstralen. Verdrijft heimwee. Schenkt u innerlijke stabiliteit, balans en harmonie. Maakt je liefdevol.

Ammoniet is een spiraalvormig fossiel van een inktvissoort die ongeveer 65 miljoen jaar geleden is uitgestorven. Is een aardende edelsteen en tevens krachtige reiniger. Heelt oude pijnen en trauma’s. Reinigt de aura. Brengt krachtige en liefdevolle energie van de oertijd omhoog. Bevordert de energiestoom in het lichaam. Activeert persoonlijke kracht. Vitaliseert, brengt voorspoed, geluk en uithoudingsvermogen.

Fossiel van een prehistorische pijlinktvis Orthoceras is een beschermsteen die helpt tegen angsten en angstdromen. Reinigt zijn omgeving en absorbeert angst, afgunst en druktes. Maakt tevreden en brengt balans. Helpt om je niet meer te laten beinvloeden door het verleden en maakt je bewust van het heden. Beschermsteen voor alles wat kwetsbaar is zoals kinderen of pubers die gepest worden, tegen alles wat normaal functioneren belemmert en tempert negatieve invloeden uit de directe omgeving.

Fossiel Goniatiet is ongeveer 400 miljoen jaar oud. Behoort tot de inktvisachtige. Helpt je met de stroom van het leven mee te gaan en brengt je moed om je ware zelf te herontdekken. Ze hebben eeuwenlang kosmische energie geabsorbeerd en helpen de innerlijke levenskracht (chi) te stimuleren. Absorbeert negatieve energie, hij trekt de dichte, zwaar geworden energieën naar binnen, beweegt ze voort door zijn spiralen en laat ze vervolgens weer vrij als positieve, liefhebbende en frisse energieën.