Gedenk Edelstenen Urnen

We hebben zeer mooie Gedenk edelstenen waar u een beetje as van uw overleden dierbare in kunt bewaren. Aan de onderkant of zijkant van de gedenksteen is een as kokertje geplaatst wat u door middel van een imbussleuteltje (bijgeleverd) kunt openen en sluiten.

Seleniet gedenk waxinelicht houder. Onderin de steen is een as kokertje geplaatst.

Seleniet helpt om de zonzijde te ontdekken, maakt positief, vrolijk en blijmoedig. Versterkt de intuïtie, helderzien en helpt contact te maken met de engelen. Hersteld geestelijke en mentale trauma’s. Is ontstressend en kalmerend. Absorbeert emotionele disbalans.

Roze Kwarts gedenk waxinelicht houder. Onderin de steen is een as kokertje geplaatst.

Roze Kwarts de steen van het kind, beschermt al wat kwetsbaar en klein is, maakt weerbaar en onweerstaanbaar. De steen van onvoorwaardelijke liefde, onszelf te accepteren zoals we zijn, vriendschappen, contacten maken met anderen, Je treedt de wereld vrijer en vrolijker tegemoet. Brengt een rustgevend en harmoniserend effect op de sfeer als deze op een plek in je huiskamer ligt. Leert je van jezelf te houden, ook na traumatische ervaringen. Helpt goed tegen angsten en fobieën. Kalmeert en troost bij verdriet en zorgen. Bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid.

Fluoriet punt gedenkedelsteen. Onderin de steen is een as kokertje geplaatst.

Fluoriet is een veelkleurig edelsteen. Fluoriet werkt reinigend, stabiliserend en brengt evenwicht. Werkt harmoniserend en brengt je energie in balans. Biedt veel bescherming, vooral op psychisch niveau. Verwijdert negativiteit en stress. Aardt en integreert spirituele energieën en brengt onderdrukte gevoelens naar boven. Fluoriet kan verbleken onder invloed van de zon.

Roze Kwarts engel, olifant of hartje gedenkedelsteen. Onderin de steen is een as kokertje geplaatst. Bij het hartje is het as kokertje aan de zijkant geplaatst.

Roze Kwarts gedenkedelsteen staand, liggend of bol. Onderin de steen is een as kokertje geplaatst. Bij de liggende is het as kokertje aan de zijkant geplaatst.

Rode Jaspis gedenkedelsteen staand, bol, boedha of olifant. onderin de steen is een as kokertje geplaatst.

Rode Jaspis herstelt de balans. Helpt in moeilijke situaties, bij het verwerken van oude trauma’s en verdriet. Tegen stress en overspannenheid. Maakt wilskrachtig. Helpt negatieve energieën af te vloeien en positieve energieën aan te trekken.

Dumortieriet gedenkedelsteen bol of hartje. Onderin de bol is een as kokertje geplaatst, bij het hartje is het as kokertje aan de zijkant geplaatst.

Dumortieriet geeft een positieve instelling en maakt optimistisch. Helpt bij periodes van onrust en stress. Verwijdert alle belastende, stressende, en blokkerende factoren uit de aura. Geeft doorzettingsvermogen in moeilijke situaties.

Obsidiaan Sneeuwvlok gedenkedelsteen staand of liggend. Onderin de steen is een as kokertje geplaatst. Bij de liggende is het as kokertje aan de zijkant geplaatst.

Obsidiaan Sneeuwvlok brengt ontspanning wanneer je je onrustig voelt en zorgt op zachte wijze voor een balans tussen lichaam en geest. Absorbeert de negatieve energieën van jezelf en om je heen en absorbeert angst en trauma’s. Heeft een zachte pijnstillende werking. Helpt je de zonnige zijde te blijven zien in tijden van narigheid en nood.

Kambaba Jaspis en Tijgerijzer gedenkedelsteen bol. Onderin de steen is een as kokertje geplaatst.

Kambaba Jaspis (ook wel Eldariet genoemd) helpt bij het overwinnen van angsten en fobieën. Beschermt tegen negatieve invloeden. Laat angsten, twijfels en zorgen verdwijnen. Geeft doorzettingsvermogen en vitaliteit. Is aardend en beschermend.

Tijgerijzer geeft zowel lichamelijke als geestelijk kracht en energie en helpt bij vermoeidheid, uitputting of moeheid. Vermindert angsten en fobieën. Werkt verwarmend.