Kralenarmband 8mm

We hebben een ruime keus aan edelstenen kralenarmbanden (edelstenen kralen zijn 8mm). Deze zijn van hoge kwaliteit en geregen op dubbel elastiek. Hieronder een aantal afbeeldingen uit ons assortiment.

Roze Kwarts de steen van onvoorwaardelijke liefde, onszelf te accepteren zoals we zijn, vriendschappen, contact maken met anderen, je treedt de wereld vrijer en vrolijker tegemoet. Leert je van jezelf te houden, ook na traumatische ervaringen. Helpt tegen angsten en fobieën. Kalmeert en troost bij verdriet en zorgen.

Mookaiet is een steen van strijdlust en daadkracht, ze geeft je de spirit om ergens voor de volle 100% voor te gaan. Is een sterke fysieke reiniger en heler. Helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Werkt kalmerend bij stress en het gevoel onder druk te staan. Versterkt het immuun stelsel.

Aventurijn groen zorgt voor zelfvertrouwen, zelfs op momenten wanneer je iets voor het eerst uitprobeert. Kan je helpen met het neerzetten van je doelen en trekt voorspoed, geluk en liefde aan. Fysiek helpt deze tegen kwalen als acné, haaruitval, eczeem en psoriasis.

Landschaps Jaspis werkt aardend en beschermend. Helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor 100% voor gaan. Helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed en troost, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. Absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling. Maakt oprecht, eerlijk en hulpvaardig. Vermindert verlegenheid en angsten.

Hematiet werkt aardend, beschermend en harmoniserend. Geeft zelfvertrouwen, vergroot het zelfrespect en de overlevingsdrang en versterkt de wilskracht. Goede steen om te dragen als hulp bij verslavingen en dwangstoornissen. Verbetert de concentratie en het geheugen.

Obsidiaan Mat is een beschermende steen. Reinigt de aura, en vermindert blokkades en disharmonie. Haalt weggestopte emoties omhoog en zorgt er zo voor dat deze kunnen worden verwerkt. Angst, verdriet, opgekropte emoties worden minder door Obsidiaan, de steen heeft emotioneel een reinigende werking.