Edelstenen

We hebben een aantal belangrijke edelstenen hieronder uitgelicht.

Labradoriet is een veelkleurige edelsteen. Geel, blauw, grijze achtergrond en kan ook rood, oranje of groen opglanzen.

Het is de beschermsteen bij uitstek! Labradoriet maakt rustig en geconcentreerd, helpt het hoofd koel en helder te houden in stressvolle omgevingen. Beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf, zoals negatieve energie, negatieve mensen, mensen die energie zuigen, overprikkeling, geeft licht en warmte en leert je voor jezelf opkomen.

Labradoriet helpt ook goed tegen stress en burn-out door jou je grenzen beter te laten bewaken. Vergroot geestelijke kracht.

Het reinigt en versterkt de aura. Is zeer geschikt voor hooggevoelige of hoogsensitieve mensen. Helpt een connectie maken met je intuïtie, hogere energieën, spirituele kennisbronnen. Dus een goede steen om te gebruiken bij meditatie.

Labradoriet is in verschillende soorten verkrijgbaar: Hangersteentjes, splitarmbandjes, Volledig gepolijst of half gepolijst (grote en kleine varianten).

Labradoriet ovale steen

Gouden driehoek: Roze Kwarts, Bergkristal en Amethist

We hebben samengestelde sets, maar u kunt er ook voor kiezen om deze zelf samen te stellen. Ook zijn deze los verkrijgbaar in de vorm van: hangersteentjes, armbandjes, kettingen, ruwe en getrommelde varianten in verschillende maten, raamhangers…

Bergkristal is een van de krachtigste edelsteen (deze versterkt ook weer de werking andere edelstenen). Reinigt, zuivert en versterkt zijn omgeving. Is een erg belangrijke edelsteen in de edelsteentherapie. Geeft energie, concentratie, inzicht en inspiratie in moeilijke situaties. Lost energetische blokkades in de chakra’s op en voert ze af. Maakt wilskrachtig, liefdevol, harmonieus en puur en geeft een gelijkmatig humeur. Ook zuivert, reinigt en versterkt bergkristal de aura en neutraliseert negatieve energie.

Roze Kwarts de steen van het kind, beschermt al wat kwetsbaar en klein is, maakt weerbaar en onweerstaanbaar. De steen van onvoorwaardelijke liefde, onszelf te accepteren zoals we zijn, vriendschappen, contacten maken met anderen, Je treedt de wereld vrijer en vrolijker tegemoet. Brengt een rustgevend en harmoniserend effect op de sfeer als deze op een plek in je huiskamer ligt. Leert je van jezelf te houden, ook na traumatische ervaringen. Helpt goed tegen angsten en fobieën. Kalmeert en troost bij verdriet en zorgen. Bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid.

Amethist bevordert harmonie en helderheid van geest. Wordt veel gebruikt om een ongestoorde en verkwikkende nachtrust te bewerkstelligen en hoofdpijn te bestrijden d.m.v. edelsteentherapie. Stimuleert de groei van je spiritualiteit en intuïtie. Maakt wilskrachtig, eerlijk en rechtvaardig. Helpt bij twijfel en keuzestress. Helpt bij verlies en rouw om dit te verwerken. Negatieve gedragspatronen en gewoontes te verbreken door met Amethist te mediteren (loslaten). Vermindert gevoelens van teleurstelling, wanhoop en somberheid. Amethist kan veel hoofdpijnen bestrijden. Helpt bij problemen met inslapen, doorslapen en bij nachtmerries.

We hebben verschillende gouden driehoek sets voor u samengesteld.

Ruwe variatie, getrommelde variatie, 3 splitarmbandjes, raamhanger…

Seleniet helpt om de zonzijde te ontdekken, maakt positief, vrolijk en blijmoedig. Versterkt de intuïtie, helderzien en helpt contact te maken met de engelen. Hersteld geestelijke en mentale trauma’s. Is ontstressend en kalmerend. Absorbeert emotionele disbalans en neemt vermoeidheid weg. Uitstekende steen om mee te mediteren. In een kamer plaatsen om een vredige atmosfeer te creëren. Een Seleniet lamp werkt zeer goed tegen oververmoeidheid, burn-out en stress. Ook is een Seleniet lamp bevordert de slaap en is dan ook een hele fijn lamp om op de kinderkamer te zetten.

Tourmalijn zwart (ook wel Schörl genoemd) heeft een sterk reinigende en beschermende werking. De steen aardt en brengt balans in lichaam en geest en zet negatieve energie, gedragspatronen en gedachtes om in positieve. Reinigt de aura en verwijdert negatieve energie. Bevordert ontspanning, begrip, zelfvertrouwen en voorspoed. Vermindert blokkades en angst. Beschermt tegen negatieve energie in al haar vormen zoals straling van mobiele telefoons, computerstralingen, elektromagnetische straling, wateraders, chemicaliën, zwarte magie en vervloekingen, stress en spanningen. Hierdoor werkt zwarte tourmalijn ontspannend, bevordert een neutrale houding en logisch rationeel denken en vergroot het de vitaliteit. Ook deze zijn in verschillende vormen en maten verkrijgbaar: Hangersteentjes, armbandjes, kettingen, losse stenen ruw en gepolijst…